Villkor

Genom att använda Graffitisthlm.se och/eller göra en beställning, godkänner du att följa villkoren som anges i detta dokument . Försäkra dig om att du har läst igenom och förstått Villkoren innan du gör din beställning.

Beställningar kan endast göras av personer över 18 år, som inte står under förmyndarskap eller agerar i egenskap av företag och som har en leveransadress i Sverige. 

Priser och avgifter
De priser som anges på Graffitisthlm.se är inklusive lagstadgad mervärdesskatt, och exklusive fraktkostnaden. 

Fraktkostnaden för varje beställning är olika beroende på vara du beställer Kostnaden för de olika leveranssätten anges klart och tydligt i kassastegen. 

Leverans
Vårt mål är att leverera inom 5-10 arbetsdagar efter att vi har fått och bekräftat din beställning, såvida inget annat har avtalats. Även om vi strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid. Om leveranstiden mot förmodan skulle överskrida 30 dagar har du rätt att häva ditt köp.

Ångerrätt
Du kan ångra eller returnera din beställning från och med den dag du gör din beställning till och med 30 dagar efter mottagandet av dina beställda varor. Du betalar returfrakten själv . Skickas till Graffitisthlm AB Hallvägen 5 126 62 Johanneshov 

Returer
Graffitisthlm  garanterar en fullständig återbetalning av returvaror under förutsättning att alla varor returneras i samma skick som de var i vid leveransen till dig. Detta innebär att varorna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats, ändrats eller används . 

Betalningssätt
Du kan betala för dina varor på de olika sätt som presenteras nedan.

Betalning
Kortköp
Du kan ange dina betalningsuppgifter då du gör beställningen genom att använda ett giltigt betalkort (American Express, VISA eller Mastercard).

Betala senare
Våra Betala senare-tjänster tillhandahålls av Klarna.
Så snart din beställning har skickats får du information från Klarna om hur och när du ska betala.
Swich Du betalar direkt på i sista kassasteget.

Garanti
Om de varor du har köpt är defekta, tillämpar Graffitisthlm gällande konsumentlagstiftning. Om du inte är nöjd med dina varor på grund av uppenbara material- eller fabrikationsfel, inklusive skador som har uppkommit under transport – informera oss snarast om detta Bolagsinformation
Graffitisthlm AB 

Åkertegsgränd 4 163 43 Spånga

Orgnr 559157-8090