Lev ut din kreativitet med en sprayburk i högsta hugg! Måla på riktiga väggar under handledning av några av de bästa graffitiinstruktörerna! Ät och drick gott! Vi skräddarsyr eventet tillsammans med er och allt är möjligt, alla är välkomna!

Våra Graffitievent är väldigt uppskattade och något ni alltid kommer att minnas. Vi har sedan starten 2008 anordnat alla möjliga typer av event, kurser och andra typer av sammankomster. Vi har stor erfarenhet av företagsevent (kickoffer, konferenser, teambuilding m.m.) men har också anordnat många möhippor/svensexor, barnkalas och privata födelsedagar. Alla med den gemensamma nämnaren att det alltid ska vara kreativt och roligt.

Ett event kan man i stort sätt skräddarsy hur man vill. Det behöver inte bara innehålla graffiti utan kan kombineras med alla möjliga typer av aktiviteter, t.ex. Tatueringsworkshop, olika typer av provningar (Ölprovning, Rom- och Chokladprovning m.m.), StreetART-sightseeing med buss och mycket mera.

Vi erbjuder även mobila event där vi kommer till er.

Graffitikurs

Lär dig grunderna i graffitikonst 3 h kurs i Graffiti i våra lokaler i Slakthusområdet Kl 13.00-16.00 Historia Sprayteknik Skissning och uppbyggnad av en väggmålning 

2 Juni och 30 Juni Boka på event@graffitisthlm.se 

Köp ett presentkort på en Graffitiworkshop!

Gå till vår webbshop och klicka på Presentkort.

För information om kommande workshop-datum, maila event@graffitisthlm.se

Galleri

Workshop Företag

Ett graffitievent är perfekt för teambuilding, kickoffen eller konferensen.

Lokal

Vi har lokaler från 100-700 kvm för uthyrning 

För tex Fest eller filminspelning Kontakta oss för mer info

Workshop Privatpersoner

Uppskattade kurser i graffititikonst för privatpersoner.

Samarbetspartners

Boka Event

Eftersom alla event är skräddarsydda så vill vi gärna få in ditt önskemål om datum samt antal personer så att vi kan börja planera en grym kväll tillsammans!

Frågor om event : Telefonnummer 0732-615 615

Använd formuläret så svarar vi så fort som möjligt. Vanligtvis får du svar inom 24h.

  Önskat datum:


  Se vad folk tycker

  Vi hade en fantastisk kväll hos Graffiti Sthlm. Vi möttes av nygrillade burgare, härlig amtosfär, häftiga lokaler. Oavsett ålder, intressen ja you name it så uppskattade alla våra medarbetare kvällen. Vi ska inte glömma den grymma servicen vi fick från Calle och resten av gänget på Graffiti Sthlm. Det var en kväll vi på Gateau sent kommer glömma. Personligen tyckte det var otroligt ballt event, inte visste jag att jag hade en inre anarkist som bara väntade på att gå loss med sprayburken.
  Jag rekommenderar alla oavsett vad man gör eller vad man gillar att testa på det här! 6 av 5 kanelbullar.

  /Otto Claesson – Gateau

  Tusen tack bästa Graffitisthlm ! en perfekt kväll med mycket kretaivitet och skratt Vi kommer igen

  Mvh Lisa Dahlberg

  Min födelsedag blev det bästa av det bästa. Tack för servicen och er generositet har ni inte besökt Graffitisthlm så gör det

  / William