Vi erbjuder fastighetsägaren en lättförtjänt inkomst och företagen en unik handmålad reklamvägg för några veckor. Många av våra uppdrag är stora husgavlar, brandväggar eller fasader.

Vi har målat bestående konstverk runt om i Stockholm och Europa. Ett extremt uppskattat sätt att exponera sin fastighet och ge allmänheten något att vila ögat på.

Vi har haft uppdrag i Helsingfors, Stockholm och Milano. Några av våra uppdragsgivare är Netflix, Chanel, Clarion och Universal Music Sweden. Antingen utför vi ett bestående konstverk eller en reklamvägg som finns kvar under en bestämd tidsperiod. Därefter återställs väggen till sin ursprungliga färg. Fördelen är att det är en bra inkomstkälla för bostadsrättföreningar eller ägaren av fastigheten då ytan oftast inte används till något. Vi erbjuder en helhet kring dessa produktioner, från idé till färdig produkt.

Kontakta oss.

Är du fastighetsägare, sitter med i en bostadsrättsförening eller har ett företag som du vill ska synas? Hör av dig till oss så berättar vi mer! Använd formuläret nedan eller se övriga kontaktuppgifter på vår kontaktsida.


    Kontakta oss.

    Är du fastighetsägare, sitter med i en bostadsrättsförening eller har ett företag som du vill ska synas, hör av dig till oss så berättar vi mer! Övriga kontaktuppgifter hittar du på vår kontaktsida.