Tillsammans med Northern Exposure Brewing Co gör vi annorlunda och intressanta ölsorter och öldesign. Bryggeriet är beläget på Ekerö. I dagsläget har 7 sorter av Kaos öl och 7 sorter av Klives öl lanserats. Ölen består av både Lager, Pale Ale och IPA.

Vi startade samarbetet med StrengeBrewing i Strängnäs 2016. Glenn och Ulrika Strenge bryggde ölen och vi utförde designen på själva flaskorna. Glenns kompis Craig som är ägare av Northern Exposure Beer Co på Ekerö tog sedan över stafettpinnen och flaskorna blev till burkar. Varje månad lanseras en ny smak med ny design på våra graffitöl. Ölen går att finna på många Systembolag runt om i Stockholm. Den går även att hitta i beställningssortimentet i hela Sverige. Ett fantastiskt spännande och roligt projekt som vi är mycket stolta över. 

Kontakta oss.

Har du några funderingar eller något projekt vi kan hjälpa till med? Använd formuläret nedan eller se övriga kontaktuppgifter på vår kontaktsida.


    Kontakta oss.

    Har du några funderingar eller något projekt vi kan hjälpa till med? Använd formuläret eller se övriga kontaktuppgifter på vår kontaktsida.